Vjerovatno najizazovniji, ali nama i najzanimljiviji projekti pripadaju ovoj grupi – izrada Internet prodavnica, odnosno e-Commerce rješenja.

Naše e-Commerce projekte razvijamo na sigurnim, testiranim platformama i alatima. Privlačan dizajn i intuitivan korisnički interfejs su svakako neizostavni elementi. Radimo:

Namjenske Internet prodavnice kodirane “od nule” ili bazirane na postojećoj platformi (WordPress+WooCommerce) uz prilagođavanje i nadogradnju prema specifičnim potrebama korisnika.

Koristimo efikasne metode optimizacije i keširanja kako bismo postigli vrhunske performanse i izuzetno korisničko iskustvo.

Posebne funkcionalnosti i module za specifične namjene, kao što su sortiranja, grupisanja, preračunavanja cijena u zavisnosti od mjerne jedinice proizvoda i slično.

Radimo integraciju sa sistemima za online naplatu i API-ima sistema za dostavu.

SEO optimizaciju na stranicama i proizvodima za bolje rangiranje prilikom pretrage (Google, Bing).

Kroz sve ovo ciljamo ka izradi vrhunske Internet prodavnice koja će odgovarati zahtjevima modernog digitalnog doba. Vjerujemo da svaki uspješan biznis treba podršku sa ove strane i tu smo da pronađemo najadekvatnije rješenje za Vaše potrebe zajedno!