Ko je BraniWeb?

BraniWeb je tim profesionalaca i zaljubljenika u informacione tehnologije i programiranje, okupljen sa jednim zajedničkim ciljem – da iskoristi najbolje od dostupnih tehnika i metodologija kako bi proizveli stabilna, funkcionalna i sigurna softverska rješenja.

Šta sve radimo?

Naš tim čine članovi čija je regularna aktivnost već preko 9 godina:
izrada web stranica,
razvoj e-Commerce rješenja odnosno Internet prodavnica,
programiranje desktop i web baziranih aplikacija,
optimizacija za pretraživače,
generisanje izvještaja iz baza podataka,
IT konsalting i obuka.

Odakle nam sve te vještine?

Kroz naš rad susreli smo se raznim izazovima i zahtjevima. Kroz sve ovo naučili smo da programiramo od nule ili da koristimo “framework” rješenja kao što je CodeIgniter ili Laravel, da razvijamo i nadograđujemo postojeće CMS-ove (WordPress) i pravimo teme i dodatke ili da razvijemo potpuno namjensko CMS rješenje od nule, da koristimo API-je i uvezujemo naše aplikacije sa vanjskim, da analiziramo baze podataka, optimizujemo ih i reindeksiramo… lista je duga.

Šta ovo znači za našeg klijenta u praksi?

Znači da sa nama imate iskusnog i pouzdanog partnera za ostvarenje Vaših ciljeva, bilo da ste pojednac koji želi napraviti svoj online portfolio ili firma koja treba robusno B2B ili B2C rješenje.

Riječ osnivača

BraniWeb je nastao kao “freelance” projekat, stvoren na temeljima dugogodišnjeg iskustva stečenog u IT branši. S obzirom na veliki broj uspješno realizovanih projekata i preporuka, odlučio sam da sve stavim pod isti krov koji sam nazvao “BraniWeb”. Ispod ovog krova nalazi se nekoliko bliskih kolega sa studija sa kojima sam ostao u kontaktu i, u međuvremenu, iz prijateljstva naš odnos je prerastao u pravo poslovno partnerstvo. Takav pristup imamo i prema klijentima – cilj nam nije samo odraditi posao i pozdraviti se, naprotiv, razvijamo poslovnu saradnju kao dugoročnu podršku i oslonac za sva buduća pitanja.

Branimir Dragićević

Zašto čekati? Postanite i Vi vlasnik pouzdanog IT alata koji će Vam olakšati svakodnevnicu i donijeti nove klijente.