Dizajniramo, programiramo i održavamo web sajtove i aplikacije visokih performansi i modernog dizajna!

U praksi se pokazalo da rezultati našeg rada funkcionišu brzo, stabilni su i jednostavni za upotrebu, što proizvodi veći broj zadovoljnih klijenata, te veće interesovanje i potražnju za njihovim proizvodima i uslugama.

Prije svake izrade web sajta ili aplikacije radimo detaljan pregled i analizu trenutnog stanja kod klijenta, njegove potrebe, ciljnu grupu i željene efekte, kako bismo na osnovu ovih parametara stvorili rješenje sa jedinstvenim osjećajem i kroz lakoću upotrebe pretvorili što veći proj potencijalnih posjetilaca i korisnika u dugoročne klijente.

Naš tim za korisnički interfejs priprema unikatan i privlačan dizajn, koristeću kombinaciju fontova, boja i slika koje najbolje oslikavaju Vaš biznis, ali ne gubeći jednostavnost upotrebe i funkcionalnu navigaciju nijednog trenutka iz fokusa – što garantuje da Vaš web sajt, prodavnica ili aplikacija neće biti “samo još jedan u masi”. I ne samo to: naši web sajtovi su inicijalno optimizovani za pretraživače kao što su Google i Bing i prilagođeni mobilnim uređajima, što će iskustvo prilikom upotrebe učiniti svakako još bogatijim.

Progamerski tim pravi “magiju” – razvija softver sa fokusom na korisnika, ali u ravni sa poslovnom politikom i ciljevima firme koja stoji iza projekta. Osiguravamo da su naše aplikacije bezbjedne, brze, efikasne testirajući svaku liniju koda! Kroz naša rješenja posjetilac ili korisnik dobija rješenje jednostavno za upotrebu, a firma stabilnu platformu iz koje, u zavisnosti od potreba, može da pristupa raznim analizama, prati ponašanje korisnika, uređuje sadržaj i održava projekat na jednostavan način.

Na kraju, mi nismo samo još jedan tim programera ili zaljuđenika koji pišu čudne kodove na ekranu, mi smo partner kojem možete vjerovati! Tu smo da Vas podržimo, jer Vaš uspjeh je i uspjeha našeg tima!

Proces razvoja web sajta sa nama

Istražujemo

Analiziramo potrebe klijenta i njegove ciljeve

Pravimo plan

Partnerski pristup pojedinačnom biznisu

Razvijamo

Idejno rješenje pretvaramo u vidljivo djelo

Lansiramo

Puštamo u rad nakon što su svi testovi uspješno zadovoljeni

Kroz svaki od navedenih koraka aktivno komuniciramo sa klijentom osiguravajući da napredak ide u dogovorenim i očekivanim okvirima.